Inici

Es Verd

- Optimització de recursos

- Eficiència energètica

- Estalvi verd!

 

Es-Verd® neix com a resposta als creixents reptes que planteja l'energia en relació al cost per a la competitivitat de les empreses, les conseqüències mediambientals i els seus efectes sobre la salut de treballadors i usuaris. Aquests reptes han de ser afrontats en un context de constants canvis tecnològics i normatius. Per aquest motiu es precisa d'equips multi-disciplinaris i altament especialitzats per a afrontar-les de manera eficaç.

Es-Verd® no pertany, ni està participada, per cap empresa comercialitzadora, distribuïdora o constructora, per la qual cosa garanteix les millors fórmules d'estalvi d’energètic, oferint-li un consell objectiu.

Equip:

Som un equip format per enginyers i economistes especialitzats en el sector energètic, coneixedors del mercat i sempre actualitzats respecte a les tecnologies més innovadores i els canvis normatius. 

Per què confiar en Es-Verd®?

Perquè som un equip multi-disciplinar amb molts anys d'experiència que oferim una diversitat de serveis per trobar les millors solucions a cada problema energètic: estalvi, exempció fiscal, optimització, monitorització,... 

Com a prova de la nostra solvència, cada vegada més empreses i associacions confien en el nostre equip.

Els serveis que ofereix Es-Verd® es basen en els següents principis:

  • Consumir només l'energia necessària fomentant l'ús racional d'aquesta.
  • Aconseguir el màxim rendiment de l'energia consumida a través de la instal·lació de sistemes que millorin l'eficiència.
  • Pagar el mínim preu per l'energia consumida a través d'una anàlisi de les tarifes més avantatjoses.
  • Utilitzar la font energètica menys contaminant possible.